mandag, februar 11

Vindere af den lille hurtige...Klokken blev lige lidt mere end 22, men her er resultatet: 

Ikke nok med at denne lille gaveleg kun løb over 2 dage - den var også lynhurtig at udtrække takket være nummereringen på kommentarerne. Lige så hurtigt er det at tjekke indlægget og se i kommentarerne hvem der har vundet - nemlig kommentar/lod nr. 4 og kommentar/lod nr. 8 : )

Jeg er blevet spurgt, hvordan jeg har fået numre på mine kommentarer. Jeg har lige nu fundet en blog som har en vejledning lige her - virkelig nyttigt i forbindelse med give aways - specielt hvis der er rigtig mange lodder. Jeg havde nok klaret at tælle denne op, men nu er det afprøvet ; )


6 kommentarer:

 1. Jubiii jeg har lod nr. 4, Jette jeg lover dig, den skal nok få en helt speciel plads i mit hjem.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona
   Jeg er lige kommet hjem fra dagens Københavnertur og en skøn koncert!
   Derfor har jeg ikke fået sendt din kat i dag... men jeg har vidst din adresse fra dengang du handlede hos mig sidst : ) Så i morgen kommer den af sted!!

   Slet
  2. Det er bare super Jette, du melder mig bare hvis adressen er smuttet.
   Håber I havde en rigtig god aften.

   Mona

   Slet
 2. jeg har spurgt om hvordan du fik nr på kommentar og tak for link ... nu har jeg nr. på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig - tænkte at flere kunne have glæde af svaret! Du må dele linket på din give-away-blog evt. - for det er dejlig nemt i forbindelse med give aways med masser af besvarelser jo...

   Slet
 3. hey det er jo mig, der er nr. 8...hurrahhhh hvor fedt...syntes ellers at jeg havde tjekket om jeg var den heldige, så tak for påmindelsen. Hele min dag er blevet vildt meget federe. Tak skal du ha'.

  SvarSlet