fredag, juni 01, 2012

(sund) Æblekage - mmmm...


Denne æblekage er egen opfindelse, baseret på den gamle kending "gammeldags æblekage". Den kan ligesom den gammeldags, laves med såvel æblegrød som revne æbler. Den store forskel er det der kommes ind imellem æblerne. Her bruges hverken æblekagerasp eller makroner, men i stedet nødder, mandler og dadler! Og hvis I spørger mig, så er denne her bare den bedste!!
Uanset om du hører til dem der ikke spiser sukker eller ej, så kan jeg kun anbefale den. Hvor sød den skal være reguleres med antallet af dadler.... og så er den super nem at lave.

Tænkte den kunne bruges til at ønske god weekend med - velbekomme : )
12 kommentarer:

 1. Mums det ser lækkert ud sådan som det er portions anrettet der!
  Man kan ikke undgå at blive lidt lækkersulten :-)

  God weekend!
  KH Julie

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja billederne er ikke taget idag, så jeg er også ret lækkersulten! Og jeg har faktisk et glas med det der nødde-dadel-mix i køleskabet, sååå....

   Slet
 2. Mmmmm hvor ser den super lækker ud - især når jeg sidder her en fredag aften og er VILDT lækker sulten, men med meget tomme skabe (og et barn der sover)..

  MUMS..!

  SvarSlet
  Svar
  1. Men i morgen kan du tage revanche ; )

   Slet
 3. Uhm det ser lækkert ud Jette.
  Perfekt opskrift, når man lige har spist den der store søde trifli, som satte punktum for sukkerindtaget fra nu af og til bikinien skal på ;-) !

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha - som du kan sige det!
   Lige nu er det svært at forestille sig noget der minder om en bikini...sidste uges gode vejr er allerede laaangt væk og vejret minder mest af alt om efterår...det var nok derfor jeg kom i tanke om æblekagen! Giv os sommeren tilbage!!!

   Slet
 4. Hvor ser det lækkert ud, Jette. Det skal prøves ved lejlighed. I dag har min mand foræret mig et fire timers krydderurte kursus hos Camilla Plum. Det glæder jeg mig til! God weekend.

  SvarSlet
 5. Tak for tippet - den skal da helt sikkert afprøves.

  SvarSlet
 6. Den ser lækker ud... og sundere end den jeg plejer at lave. Takker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er velkommen - også til at låne billedet ; )

   Slet
 7. den må prøves, almindelig æblekage kan godt blive lidt tung at komme igennem for mig, men det her ser altså lækkert ud :)

  SvarSlet
 8. Mums, hvor ser det bare godt ud(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog og min give away(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet