torsdag, juni 14, 2012

Otto's hus...


Jeg har været på besøg hos Lene. Ikke derhjemme, men i Otto's hus... og jeg blev forkælet med te og brie og nye danske jordbær ude fra gården... så dejligt at besøge dig Lene : )

Som det fremgår af billederne havde jeg bogstaver med til huset, som Lene selv vil male. Om ikke så længe skal jeg ud med lidt af mine billeder, som får lov at bo i Otto's hus... så vil jeg huske mit rigtige kamera og tage lidt flere billeder med det. Denne gang måtte jeg nøjes med min iPhone, fordi jeg bare er så distræt når jeg skal ud af døren!! Typisk mig!Siden engang i vinter har Lene og hendes mand haft travlt med at sætte sommerhuset i stand, så det nu står klar til at modtage feriegæster i sommerferien. Huset er rigtigt hyggeligt med smukke gamle møbler og i det hele taget en indretning hvor der er kælet for detaljen, så det kunne være man skulle snuppe en uge eller to i Otto's hus... Der er sørget for spil og papir og lim osv. til en regnvejrsdag... og har man lyst til at bage en kage, er forrådskammeret såmænd fyldt op med mel og sukker og vanille og den slags.... og når solen skinner er der kun 200 meter til ned til stranden... Det lyder som et helt reklameindslag, i virkeligheden kommer det fra hjertet - jeg kan kun give de bedste anbefalinger...
5 kommentarer:

 1. Det ser godt nok rigtig hyggelidt ud.
  Jeg tar til Skagen i dag, op i "Luppe's hus" ;O) og der er også hygge, brændeovn, klitter og strand, er vi heldige kommer der også en kendis forbi.
  God weekend her fra

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona
   Det lyder også hyggeligt... Kommer der måske lidt fotos derfra på bloggen så?
   Er det dit eget hus?
   En anden gang kunne du måske besøge Otto's hus - og mit atelier ved samme lejlighed ; )
   Rigtig god tur til Skagen.
   : )

   Slet
  2. Velkommen som læser nr 5 ;O) ih hvor blev jeg glad da jeg så det.

   Jeg tar kameraet med, så mon ikke der komme nogle skud, der skal vises frem.

   Huset er vores venners, og min mand er lidt handymand, nå vi er der, derfor kan vi bruge det uden for sæsonen.

   Skulle ha' været til Dragør den 24 juni , og det er jo vejen forbi, så det kunne ha' været en mulighed.

   Mona

   Slet
 2. Uha, jeg vil gerne en tur til Ottos hus.

  SvarSlet
 3. Det kan jeg godt forstå ; ) der er så hyggeligt!

  SvarSlet