søndag, juni 17, 2012

Fodboldkage...

Selvom man ikke interesserer sig bare en lille bitte smule for fodbold og EM, kan man jo godt supporte dem der gør... Derfor har jeg bagt en lille fodboldkage i dagens anledning. Manden er vandret ind til naboen for at heppe på DK, og med sig fik han denne... Som man ser mangler (manglede) hvert andet stykke, så vi andre lider skam ingen nød...

Alt imens kampen spilles, sidder jeg her og leger lidt med photoshop og min gode kage... 
Hver sine lyster ; )

9 kommentarer:

 1. Uha JA til kagen - nej til bolden (dyrker kun Rittersport)..manden er til gengæld smuttet over i fodboldklubben, for at se kampen med nogle, der har samme interesse :-)

  SvarSlet
 2. Det er somom at fodbold bliver bare lidt mere til at holde ud hvis der er kage til:-) Og din ser godtnok GOD ud! Sådan et stykke kunne man da godt lige have spist

  SvarSlet
 3. UHM det ser lækkert ud!
  Det eneste jeg fik at bide i til kampen var mine negle....

  SvarSlet
 4. Sikken fin kage. Super nem og sjov ide at lave en boldform ved at skærer hvert andet stykke ud. Det vil jeg huske. Jeg så faktisk kampen, mest fordi jeg var så heldig at have min mand hjemme og jeg savner ham. Men nu da jeg sad der i sofaen (uden kage) så var det faktisk super spændende.

  SvarSlet
 5. WAUW, den er jo en fryd for øjet - og sikkert også for ganen. :-)

  SvarSlet
 6. Hvor ser den god ud, sådan et stykke kunne jeg godt have spist i går (og også gerne lige nu) - i stedet endte jeg med at gå i gemmerne efter chokolade.

  SvarSlet
 7. Hej. Fin blog du har;-) Melder mig som fast læser;-) Knus Louise

  SvarSlet
 8. Mums!!
  Den ser godt nok lækker ud den kage.

  Sabrina
  www.brineh.blogspot.dk

  SvarSlet
 9. uhmm...det ser godt ud

  SvarSlet