torsdag, april 26

What do you have...

. . . o n   y o u r   d e s k   t o d a y ?    

Bare et lille udpluk af ting som tilfældigvis var at finde på mit bord... faktisk en helt sjov lille fotoopgave - vil du være med? Lav en lille collage på bordet og tag et billede - læg evt. et link herunder, så andre også kan se hvad du har på bordet... Se en lignende collage i mit indlæg her


11 kommentarer:

 1. Hvor fint :-) - selv er mit arbejdsbord pt. dækket med perler og sten og alverdens smykkematerialer, så det ville tage 16 timer (nåhh måske ikke så mange..), at skulle lave en collage af det hele :-)

  SvarSlet
 2. Ja, jeg har godt lagt mærke til dit kæmpe smykkeprojekt... det ser lovende ud ; )

  SvarSlet
 3. Jamen Jette.
  Det ser så fint ud.

  Mit bord er pt dækket af diktafon, mikrofon, hovedtelefoner, computer, stempelkande, kaffekop, tekop, iPad, 100 stykker krøllet linieret A5 papir, fire fagbøger, kamera, en elastik, seneste nummer af fagbladet "journalisten", min telefon og min interview-plan fra formiddagens interview. Billedet må du skabe i dit hoved ;-). Men kønt er det ikke. Man kunne komme i tvivl om, om der ER et bord nedenunder... Og tænk sig. Hvis man kiggede ind i mit hoved er der endnu mere rod... Det er HÅRDT at være studerende ;-)!

  SvarSlet
 4. Men tillykke for resten!
  Kan se at du har rundet fast læser nr. 100 :-).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maj - ja jeg har også en plan om at fejre det med en give-away en af de nærmeste dage ; )

   PS! Mit billede er også kun harmonisk fordi ALT det rundt omkring lige blev skubbet ud til siderne... jeg har oceaner af små lapper med tegninger og to-do-lister på... men du skal bare være stolt af alt det du kan rumme i dit lille kloge hovede ; )

   : )

   Slet
 5. Hvem der bare hade et skrivebord at tage billed af, en ting jeg ser frem til at komme hjem til, så svaret må være I have nothing ;) men hvor ser dit spændende ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak : )
   Jamen der ikke noget bedre end at glæde sig, vel?
   Forventningens glæde er den største, siger man jo.... ; )

   Slet
 6. Lækkert bord. Super fin sammensætning! Du har helt inspireret mig til at begynde at tegne igen - mange tak!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det glæder mig SÅ meget at høre... hvis du begynder at tegne vil jeg blive læser af din blog - skriv til mig når du er i gang ; )

   Slet
 7. Tak for din besked på min blog. Det er sjovt du også har den. Min har jeg arvet af min oldemor så den er gammel... Hvornår ved jeg ikke. Glæder mig til at billede af din :)

  SvarSlet
 8. Jeg hopper med på den sjove leg...se http://nanettefribert.blogspot.com/
  God weekend fra Nanette

  SvarSlet