tirsdag, april 10

Udstilling ned - udstilling op...


I går : Udstilling ned - i dag : udstilling op... jeg vender tilbage senere : )
Her kan I se et af mine billeder....Det måler 40 x 80 cm. - mixed media....Jeg skynder mig hurtigt videre...

  

10 kommentarer:

 1. IIhhh, hvor kan jeg godt lide din blog! :-))) Hvor du laver mange fantastiske ting - og jeg er supervild med dit billede her i denne post. Har ikke tid til at skrive mer' - må fluks rundt i alle hjørner af dit skønne sted og se på dine smukke ting ...
  :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tusind tak - det varmer ekstra meget når den man får ros af, er en man selv beundrer - som jeg gør med dine blogs ; )

   Slet
 2. Det er rigtig fedt det du laver ! Godt for dig at du er kommet i tanke om at blogge. Kan læse at det er nyt for dig, jeg håber at du er blevet bidt af det for det er alletiders eksponeringsmulighed for dit enestående arbejde..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg kendte ikke din blog i forvejen, men har været inde og kigge lidt nu - den må jeg vist hellere følge med i og få nogle fif og blive endnu bedre til at blogge. Når man får sådan nogle kommentarer som jeg lige har fået er det svært ikke at blive bidt af denne blogverden - det er SÅ dejligt! Tusind tak : )

   Slet
 3. Fin blog du har! Jeg tror ikke mit system understøtter Google Conecting friends mere, kan se den er forsvundet fra min sidebar, men jeg er glad for at du har lyst til at kigge forbi mig :0)

  Dejlig dag til dig - Kh Karen Marie

  Ps. ser du som om du bor rigtig fint, vi søger altid nye boliger, hvis du er interesseret i at få lavet en bolig rep. så send mig nogle foto af dit hjem :0)

  SvarSlet
 4. Hej Karen
  Tak skal du ha' - ang. boligreportage sååååå... ja-jo-øøøh - jeg er meget i tvivl! Jeg er blevet spurgt før, men ved ikke om jeg er klar til det endnu. Kan du måske sende mig en mail med mere information (hvor bliver det vist osv.) og så kunne jeg da rigtig godt tænke mig at se nogle af de boligreportager som du står bag. Synes faktisk godt at jeg kan huske fra andre bloggere at de har haft dig på besøg, men jeg troede jo bare at det var fordi I var gamle venner ; )
  Det lyder altid som om alle kender alle - og så kan jeg aldrig gennemskue om folk kun er bekendte her i blogland eller om de har gået i børnehave sammen ; )
  Men du må meget gerne maile mig på snullemor@gmail.com
  : )

  SvarSlet
 5. Halløjsa Jette - dejligt at du nu er blevet fast læser hos mig, hvor man jo aldrig rigtig ved hvad der kan ske :-). Og hvad finder man så her; en super skøn blog og så laver du bogstaver...og hjemmesider. Måske jeg vil gøre brug af det en dag. Du er ihvertfald gemt på øverste etage :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er altid velkommen ...også som læser her ; )

   Slet
 6. Min tilmelding som fast læser var åbenbart ikke gået igennem første gang og jeg undrede mig lidt over, at jeg ikke fik opdateringer fra "hende med bogstaverne"...jeg kunne ikke huske dit præcise blognavn...men idag lykkedes det at finde dig via en anden blog. NU er jeg ihvertfald med som fast læser :-)

  SvarSlet
 7. Nej nogengange sker der ting her på nettet, som man ikke lige forstår - men jeg er glad for at du fandt mig igen ; )

  SvarSlet