søndag, januar 20, 2013

Smagsløjer...Min datter er en ørn til at finde lækre opskrifter, som vi bare må prøve... Denne opskrift er fundet på bloggen SMAGSLØJER og de er rigtig gode : ) Både til morgenmad eller bare som noget lækkert til teen/kaffen. Måske også dessert egentlig... Vi har allerede bagt dem mere end een gang her i januar. På toppen er der yoghurt 7% - den fra DDV klart en favorit - mild og cremet smag, ikke så syrlig som de andre... desuden ristede mandler og frysetørrede hindbær. Senere må de prøves med friske bær. Varianten af mel er ikke så vigtig, de bliver også gode med andre slags, hvis man enten ikke tåler hvedemel eller måske ikke lige har grahamsmel i skabet! Prøv dem!


21 kommentarer:

 1. Hvor er det skægt jette -jeg har lige nu en plade boller i ovnen. Improviseret opskrift med banan og kardemomme :-D !

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg aldrig hørt om i boller - altså banan - lyder eksotisk og meget anderledes - det må blive lidt som scones forestiller jeg mig ; )

   Slet
  2. Næ, jeg har heller ikke hørt om det. Men det slog mig, at det kunne være en god måde at lave lidt sødt søndags bagværk uden at gribe til sukkerskålen ;-). Og de blev rigtig lækre. Ungerne synes NÆSTEN de smagte som kage :-)...

   Slet
 2. Uhm, hvor ser de lækre ud :-)

  SvarSlet
 3. Uhmmm den opskrift lyder bare lækker, og med banan i:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og så er de supernemme lige at lave - og hvad skal man ellers bruge de modne bananer til i et snuptag ; )

   Slet
 4. Mums... Skal klart afprøves (0:

  SvarSlet
 5. De skal prøves. I dag har vi lavet almindelige pandekager, men det lyder spændende med banan og havregryn i :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er faktisk meget anderledes end almindelige pandekager... mere som klatkager på en måde.. og så mætter de godt i forhold til de almindelige, hvor jeg kan spise alt for mange!! : )

   Slet
 6. Hvor ser det hyggeligt ud. Pandekager i alle afskygninger er en sikker succes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk prøvet nogle stykker af de små sunde, som jeg ikke syntes så godt om at jeg ville bage dem igen... men ellers har du ret. Langt de fleste pandekager smager godt : )

   Slet
 7. Når du serverer dem på den lækre måde Jette, så kan man da kun blive lækker sulten.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må bare i gang... det er jo også sund guf til dine dagplejebørn ; )

   Slet
 8. Hvor ser det bare lækkert ud, den opskrift må jeg helt klart prøve i næste weekend :) Tak fordi du deler...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da så lidt - håber du vil synes om dem ; )

   Slet
 9. This looks sooo very delicious!!!

  SvarSlet
 10. Thank you : ) It's not possible to find your blog (if you have one), 'cause your blogger profile is not active... I'm curious to see who's visiting me ; )

  SvarSlet
 11. Jeg lavede dem straks den anden dag hvor jeg forst saa dem, de blev super gode, jeg puttede ogsaa lidt mandel maelk i da jeg syntes at dejen var lidt sej (Maaske fordi jeg brugte rugmel da det var alt jeg havde) Vi spiste dem med nutella, saa laekkert men knapt saa sundt ;-)

  Dejlige billeder du altid tager

  Kh Kathrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder dejligt : ) Kommer de så på bloggen sammen med alle dine andre lækre kager ; ) ?

   Slet