tirsdag, januar 08, 2013

Hvad jeg går og laver?Jooo altså sådan rent praktisk, så rydder jeg op og forsøger at få styr på hvad jeg skal beholde og hvad der skal smides ud i mit værksted! Ikke det mest spændende at vise frem på bloggen, så derfor får I i stedet et foto af hvad jeg går og spiser når jeg er lækkersulten: Yoghurt med müsli og friske brombær + honning - det er mums ; ) Derudover får I et foto af Musti, for han har nemlig været hos dyrlægen i dag, fordi han har fået allergi... håber han snart har det bedre!

Jeg laver også andet, men det foregår altså lige nu mest på computeren, så derfor blev det sådan her i dag ; )10 kommentarer:

 1. Jamen det er jo skønt at få ryddet så man kan få overblik til at producere igen :-).
  Din menu lyder ualmindeligt sund og lækker!
  Hvor skaffer du friske brombær i denne tid?
  God bedring med missedyret!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt brombær i supermarkedet... kunne ikke stå for fristelsen, selvom de ikke er årstidens frugt!
   Jeg tror allerede Musti har det bedre - tak : )
   : )

   Slet
 2. This is very fascinating, You are a very skilled blogger.
  I've joined your feed and look ahead to seeking extra of your magnificent post. Also, I've shared your site in my social networks
  Feel free to visit my page ; fall season premieres

  SvarSlet
 3. Ja man kommer jo udenom at rydde op i det kreative værksted en gang i mellem ;O). Når jeg syr roder jeg, og så rydder jeg op bagefter, for jeg kan ikke begge dele på én gang. ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja : ) Jeg er ude i noget med lille renovering af mit værksted hvor jeg skærer bogstaver, med en ny væg og en kabine med udsugning og den slags... så lidt mere omfattende end bare oprydning, men begge dele er nødvendigt. Hvis jeg ikke rydder op og rydder til side og smider noget ud, kan håndværkeren ikke komme til at bygge om for mig ; )

   Slet
 4. Well done for eating so healthily! Hope your cat is better soon! :) x

  SvarSlet
 5. Skøn billedcollage:-) Og dejligt billede af den fine kat. Hvad har han allergi overfor?

  SvarSlet
  Svar
  1. Dyrlægen mente det var loppeallergi... så han fik et par indsprøjtninger og noget loppemiddel på recept. Det man køber i håndkøb er så brugt, at mange loppe bliver resistente overfor det. Nu håber vi så at han bliver fin igen. Pelsen var begyndt at falde af flere steder. Men vi har jo to katte og den anden fejler ingenting... heldigvis! Det er jo ret dyrt at besøge dyrlægen desværre!
   : )

   Slet