mandag, december 17, 2012

Se hvad jeg fandt!Er de ikke bare fine, disse gamle poser? Man kunne jo ramme dem ind og hænge dem i sit køkken... Jeg fandt dem i en genbrugsbutik sidst jeg var i København og tænkte at jeg sikkert ville finde på noget at bruge dem til... Nu får de i hvert fald lov til at pryde min blog... det er da også et godt formål, synes jeg ; ) Jeg er jo lidt en samler... Tænkte at hvis jeg kunne forevige fine ting på min blog, kunne jeg nemmere skille mig af med noget. Ikke at det er lykkedes for mig endnu, men lyder det ikke fornuftigt nok?


8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, jeg kunne ikke lige stå for dem ; )

   Slet
 2. De er SÅ fine Jette, god ide at ramme dem ind- jeg ville ikke nænne at bruge dem til andet end at kigge på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg må lige prøve at have dem i en ramme og se hvordan det bliver ; )

   Slet
 3. De er rigtig fine, og jeg forstår dig godt. Jeg er også glad for gamle ting og sager som farmors kagekasse, dåsen fra Lagermanns lakrids osv. Dine poser ville være så fine i en ramme, som du skriver. Kh Helle ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, er det ikke et urinstinkt i virkeligheden, det der med at kvinder er samlere ; ) Så er vi er lovligt undskyldt! Sevlom det måske var bær vi burde samle....
   : )

   Slet
 4. De er rigtig fine Jette. Jeg samler osse- og tænker det kunne være kanon at bruge i et billede på en eller anden måde. Og ofte holder jeg mig så alligevel lidt tilbage; "tænk hvis det ikke bliver godt!? Så er papiret jo spildt" (ahmen... så er det jo MEGET bedre det bare ligger i en skuffe :-) :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville ramme dem ind fuldstændig som de er : ) jeg synes jo de er små grafiske mesterværker i sig selv ; )

   Men hvis du har lyst til at prøve noget af i dine billeder har jeg kun et råd: 'Kill your darlings'... 'den der gemmer til natten gemmer til katten'.... 'hvo intet vover intet vinder'... ok det var så 3 råd - som et eller andet sted kommer ud på et: Just do it!

   : )

   Slet