fredag, december 14, 2012

Jeg vandt ikke...


... men det gjorde jeg så alligevel ; ) Jeg fik nemlig trøstepræmien, da jeg deltog i en give-away hos by.bak for nylig, og jeg er så glad for min fine præmie, at jeg har lavet en stjerne til toppen... og jeg føler mig så trøstet at jeg allerede har glemt hvad den 'rigtige' præmie var : ) Heldige mig!

15 kommentarer:

 1. Fantastisk trøstepræmie <3 smuk med stjerne toppen du har tilsat :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes også det er blevet rigtig godt det mix : )

   Slet
 2. Nåå Jette - så var du også heldig med en "sidegevinster" det er også dem jeg er blevet beriget med et par gange.
  Gevinst det ene eller gevinst det andt ;O) er da ligemeget - det er bare super fedt, (som et gammelt ordsprog siger ) når det regne på præsten så drypper det på degnen, ik'

  Mona

  SvarSlet
 3. Sikke da en FIN trøstepræmie!!! Og fed stjerne du har lavet til... jeg er altså stadig ret forelsket i de små neon-detaljer og kan OVERHOVEDET ikke forestille mig at neon forsvinder (og erstattes af andet) Omvendt kan jeg heller ikke forestille mig det IKKE går sådan :-)

  Og Jette... Tusind tak for mit fine, fine "JUL" som blev modtaget med glæde. Jeg skal liiiige lave noget så regner jeg med det kommer på bloggen imorgen. Med link naturligvis (det fortjener du - det er rigtig godt arbejde!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak tak for alle dine rosende ord! Det vil jeg glæde mig til...altså dit indlæg : )
   Jeg er rigtig glad for at du blev glad for det : )
   Ja, på en måde ærgrer man sig lidt over at der gik mode i neon, for så er der jo risiko for ar det også bliver helt 'yt'...
   : )

   Slet
 4. Hvor ser det bare SKIDE GODT UD med din stjerne til - du har god detaljesans, det er da så klart at det træ kom hjem til den rette ... rigtig glædelig jul :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Dorte
   Ja, nu er jeg da helt ked af at jeg ikke lavede indlægget lidt tidligere, da jeg kan se at du har lukket for bestillinger... men hvis du vil. kan du linke til det til næste jul, hvis du stadig sælger juletræer til den tid : )

   Slet
 5. Smuk kombination med dine stjerne som jeg er helt vild med. God weekend.

  SvarSlet
 6. Sikke en skøn 'trøste'præmie, og bare så fint med din hjemmelavede stjerne til :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var ikke så tosset - og tak ; )

   Slet
 7. Tjek min blog ud, du har vundet min give away :-)

  SvarSlet