onsdag, december 26, 2012

Lige her forleden....


...rasede en mindre snestorm og indendøre blev produceret konfekt til julen.... nu er der gået 3 døgn og det hele er nærmest forbi for denne gang... 'Julen varer længe'...men inden man får set sig om er den altså pludselig slut! Men det er sikkert meget godt, for tænk hvis vi skulle spise så meget guf hele tiden ; )

De mørke konfektkugler er med marcipan og pistacie - de lyse er med marcipan og lakrids indeni... de var gode!
5 kommentarer:

 1. Jeg tror vi nyter juledagene enda mer siden det ikke er flere av dem ;)
  Nå kan vi snart vvende blikket mot et nytt år og alle de gode mulighetene det inneholder.
  Siri

  SvarSlet
 2. Et forsinket glædelig jul, Jette. Dejlige billeder som sædvanlig - og jeg elsker dit julekort i forrige post! Jeg nåede desværre ikke at mærke hverken december eller julen for alvor i år. Livet er fuld af overraskelser. Resten af juleferien skal bruges til energi opladning. kærligst Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Mette... hvad mon er hændt dig, siden det ikke rigtigt blev jul hjemme hos dig.... altid dejligt at høre fra dig : )

   Slet
 3. Ja det går stærkt.

  Jeg kan mærke at jeg helt personligt er lidt træt af at julen er blevet så meget jag op til og så til gengæld så få dage hvor der virkeligt hygges. Jeg kunne meget bedre tænke mig at det var som i gamle dage hvor man julede i 12 dage og altså ikke rigtigt gik i gang længe inden. På den anden side så pakker jeg også julepynt væk i morgen for jeg er ligesom næsten alle andre også juletræt.

  Glædelig bagjul til dig. Jeg håber du hygger med dem du holder af.

  SvarSlet