onsdag, marts 20

Jeg maler......og maler!! Og hele huset roder for vildt! Noget går godt... andet går ikke så godt... og så bliver jeg frustreret, men det hører vel med. Billedet er et udsnit. Der er fernisering skærtorsdag og så må jeg jo ikke vise det hele endnu...men I skal jo lige vide hvad jeg går og laver ; ) Derfor lige et lille snaek peek.... som allerede ser anderledes ud nu kan jeg se. Det ser lidt dystert ud her... I får resten at se til påske!

Hvad går I andre og laver? Venter på påskeferie måske...


12 kommentarer:

 1. Hvor ser det spændende ud. Hvor holder du udstillingen?
  Næhhh, vi arbejder og prøver at få gode ideer, så går tiden jo hurtigt ;-)
  Held og lykke med malingen.....og med udstillingen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Udstillingen er fordelt i 3 byer... Korsør: Værker på minimum 1x1 m. - Slagelse: blå billeder 20 cm i bredden - Skælskør: Siden sidst... vi udstiller hvert år i påsken. Det er med det kunstnetværk jeg er med i...

   Slet
 2. Hei og god formiddag
  Så spennende, jeg synes bildet ser røft og stilig ut med brede penselsstrøk. Liker det jeg ser så langt. Masse lykke til på torsdag!
  Tusen takk for søte ord om å se ung ut! Jeg er nok typen som helst vil "lyve" litt på alderen og oppgir den ikke i tide og utide, hi,hi.men noe røpes jo med en mamma på 91 år..
  Ønsker deg en strålende dag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha h! Ja din mor var nok ikke hverken 60 eller 70 da hun fik dig, formoder jeg ; )

   Slet
 3. Det bliver spændende at følge ;O) Her bliver også malet...og malet, men det er nu væggene der får en tur. Jeg glæder mig til påske, for så kan vi (øh min mand) rigtig male HELE dagen, og ikke kun i et par timer ad gangen. ;O)) Held og lykke med ferniseringen. Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle! Så må I også holde fernisering når maleriet i lejligheden er færdigt... : )

   Slet
 4. Ser rigtig spændende ud Jette - glæder mig til at se mere og ville bare helt vildt ønske jeg boede i nærheden. Kunne virkelig tænke mig at komme forbi din påskefernisering!!

  JEG arbejder lidt i en lille farve/citat-bog en veninde skal have sammen med en tale påskelørdag. Så tale grubler jeg også lidt over :-) OG så glæder jeg mig VILDT til at henete mellemste Bukkebruse på 15 hjem fra efterskolen, hvor han har været de sidste tre uger. Aaahh det bliver godt. God malelyst....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne-Mette
   Du skulle da ellers være velkommen... du må kigge ind en dag du skal til Sjælland. Så håber jeg der er noget hjemme i mit lille atelier : )

   Slet
 5. Ih hvor er det spændende Jette, den udstilling ville jeg gerne se:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kommer bare : ) Eller har du andre planer i påsken... den der tur måske??

   Slet
 6. Her bliver der arbejdet, og alle aftenerne i den her uge har været booket, bla. med påskebinderi.
  Nu er der tiltrængt påskeferie, og havde jeg boet lidt tættere på var jeg kigget forbi ;O)

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Mona, du må holde ind forbi en anden gang, hvis du skal til Sjælland ; ) Jeg kan ikke love der altid er noget i atelieret, men til pinse har jeg åbent hus, så der omkring skulle der gerne være en hel lille udstilling ; )
   Det lyder også hyggeligt med tid til påsketing - jeg når nok ikke lige den del ; )

   Slet