lørdag, maj 05, 2012

Døllefjelde-Musse-marked...


I går var jeg på marked - Døllefjelde-Musse-marked - nede på Lolland. Kameraet var med og jeg var klar til at tage en masse billeder af kræmmerting mv. da det begyndte at regne.. først en lille smule... så stoppede det... så regnede det mere og så endnu mere og til sidst var det slet ikke sjovt mere! Derfor tog jeg simpelthen kun 2 billeder og de er næsten ens. Derfor er det hvad I får fra den tur!



PS! Den lille blå prik er en luftballon...

5 kommentarer:

  1. Øv da, regn er træls - især når man er udenfor ;0)

    SvarSlet
  2. Ja og så slæbte vi et halvt ton lollandsk mudder med hjem... det var øv - især for alle kræmmerne... håber de har haft tørvejr dernede i dag ; )

    SvarSlet
  3. Tak for turen, men hvor øv med det vejr - mon ikke det har været bedre i dag...hos os var det i hvert fald super godt ;-) Sov godt...

    SvarSlet
  4. Fik du i det mindste noget godt med hjem?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg så en Cathrineholm Lotus-gryde - lillebitte til 450 kr. - så kan du fornemme niveauet -men jeg har købt genbrug siden 80'erne og er vant til at man kan gøre nogle gode fund for ingen penge, så desværre ikke... jeg ved godt at det ikke længere er ligeså nemt at finde virkelig billige ting... men jeg synes det var for pebret dernede!

      Slet