torsdag, april 03, 2014

Madblogger for en dag...

Dagens salat her hos mig... en debut som bestemt skal gentages... Ikke en opskrift jeg har set skrevet ned nogen steder, så jeg tager lige æren for den og giver de bedste anbefalinger videre... Prøv den!

Super nem, mættende og velsmagende, hvis man lige har pesto på lager... for det er vel egentlig det eneste der lige kan kræve lidt tid... og det kan jo også bare købes færdigt ; )  Jeg plejer egentlig ikke at bruge hjertesalat så meget, synes sommetider det har været meget bittert, men sådan oplever jeg det ikke her... måske husker jeg bare forkert..?

For nu at være helt ærlig er jeg faktisk inspireret af en superlækker salat/forret fra spisestedet Fiat på Kgs. Nytorv... Deres er med kylling og uden feta og ellers er der nok noget a la det samme! Men min variant er altså super som tilbehør til kød... synes jeg ; )

Er du i København, vil jeg da også gerne anbefale spisestedet Fiat, har spist der to gange inden for den sidste måned faktisk... 

  

3 kommentarer:

 1. Uhmm - Den ser godt nok lækker ud den salat!

  SvarSlet
 2. Det er jeg glad for du synes... for jeg synes måske ikke helt at billedet yder den retfærdighed ; )

  SvarSlet
 3. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
  E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
  Ring, Viber og whatsapp +234815542481

  SvarSlet