tirsdag, april 29, 2014

At rejse er at leve...Billedcollage fra udstillingen i påsken. Vi udstillede igen i år tre forskellige steder og i Røde Tårn, Slagelse, var overskriften "At rejse er at leve". Rigtig mange af de andre i netværket, som jeg påskeudstiller sammen med, er berejste folk, som har masser af billeder med motiver fra rejser rundt omkring i verden. Det er i hvert fald mit indtryk ; )
Jeg drømmer altid om selv at være aktiv, når jeg er ude og rejse, men sandheden er at jeg bare holder ferie og ikke rigtigt får hverken tegnet eller malet noget... men uanset hvad, så får man jo altid inspirationen ; ) Men jeg havde altså ikke en masse rejsebilleder der kunne hives frem fra gemmerne, så derfor lavde jeg bl. a. denne collage ; )
På udstillingen i Skælskør var overskriften "Ordsprog/talemåder"... det må jeg vise en af de kommende dage, så kan vi prøve om I kan gætte hvilke ordspog/talemåder jeg har malet ; ) Den udfordring stillede vi nemlig også vores gæster, og der var i hvert fald nogen som syntes det var sjovt at gætte løs!

 

10 kommentarer:

 1. Sikken fin collage!

  Både skitsebog, penne og akvarel blev dovent i min taske på min studietur - trods gode intentioner. Sådan kan det gå...
  Inspirationen har man jo med hjem alligevel, som du siger :-).

  Jeg glæder mig til at gætte ordsprog ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maj... ja intentionerne fejler som regel ingenting. Og så kan det også være en udfordring at få dem man holder ferie med, til at holde tegnepauser hele tiden ; ) Nogen gange kan man jo forsinke det hele bare fordi man skal fotografere lidt ; )

   Slet
 2. Hvor er det en helt igennem SKØN collage Jette. Er super inspireret af den; masser af små fine detaljer at gå ombord i....glæder mig rigtig meget til at se collagen med ordsprog også :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt at jeg kan inspirere.... jeg føler mig også selv inspireret til at lave mere a la dette ; ) Og så glæder jeg mig til at se om I kan gætte mine ordsprog - det bliver sjovt!!

   Slet
 3. Meget fint! Elsker den slags, hvor der ligesom er flere "lag". Glæder mig til at du viser ordsprogene frem...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linnea... ordsprogene er på vej ; )

   Slet
 4. fin måde at vise sine oplevelser på

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia : ) Jeg har lige besøgt din blog... fandt den af lidt omveje. Det virkede ikke at trykke på dit brugernavn her, men jeg tror nok det var din side jeg fandt. Jeg lagde i hvert fald en kommentar...

   Slet
 5. Hvor er det fint .. og godt tænkt ;0)

  SvarSlet
 6. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
  E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
  Ring, Viber og whatsapp +234815542481

  SvarSlet