fredag, juni 14, 2013

Hvor har jeg glædet mig...


I dag har jeg skåret de sidste bogstaver inden min sommerpause fra bogstavskæreriet. YES!! Jeg har en lille bunke liggende som skal males dog, men ikke mere skærearbejde på denne side af sommerferien. 

Faktisk har jeg glædet mig så meget til at skippe det for en tid, at jeg lige nu overvejer hvordan jeg skal gøre fremover... hvor mange bogstaver har jeg overhovedet lyst til at skære i fremtiden?! Jeg elsker jo at se at min lille forretning har succes og at flere og flere kender til mit produkt, men jeg savner bare også tid til at lave andre ting, og helt ærligt, så er det ikke alle bestillingerne som er lige sjove at lave. Jeg har nævnt det før her på bloggen: Det er altid lidt sjovere at se resultatet, når der er noget nyt på tapetet - a pro pos ; ) 

Nå, tiden må vise hvad jeg kommer frem til... nu skal der laves mere grafisk design og males og tegnes meget mere.... og snart trykkes grafik i to uger. Yeah!!!! Jeg er klar!


16 kommentarer:

 1. Er virkelig glad for at du lige nåede min bestilling. De bogstaver er helt perfekte og lige som jeg havde forestillet mig.
  Mange tak :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg rigtig glad for at høre : ) Glæder mig til at se mere fra din fotosession!

   Slet
 2. Selv om jeg jo synes du laver et fantastisk produkt - så kan sagtens følge dig...
  Det kan godt blive ensformigt i længden...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, specielt når der er så meget andet man OGSÅ gerne vil have tid til : )
   Det kan være svært at veksle mellem flere 'jobs' hele tiden. Så måske SKAL jeg bare holde nogle lange pauser indimellem ; )

   Slet
 3. Kender det godt. Er selv i gang med en opgave, som jeg er meget tæt på at være færdig med, men som jeg bare ikke lige orker at arbejder mere på det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det som er spændende kan ende med at være uoverkommeligt, hvis det er skyld i at man må tilsidesætte andre sjove gøremål!

   Slet
 4. Det vigtigste er at være glad for det man laver. Kh Helle ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du ret i Helle - døgnet er bare for kort!! Jeg har aldrig rigtig nået det jeg gerne ville, når dagen er slut, synes jeg. Så må man jo skrue ned for noget af det en gang imellem.

   Slet
 5. Åhh nej Jette .. jeg venter kun på at vi får en lille prinsesse her den 26 juni, og hun så får et navn, så ville jeg havde bestilt til hende og storebror.

  Forstår godt hvis du har brug for forandring ;O)

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg regner ikke med at stoppe sådan 100% med at skære bogstaver, trænger bare til at det fylder mindre... så forløbigt er der bare dømt pause ; )

   Slet
 6. Hvis man glæder sig til at holde en pause, tror jeg bestemt det er tiltrængt, så jeg håber du nyder alle de andre kreative projekter - og forhåbentlig glæder dig til at vende tilbage... Karlas legehus skulle jo gerne have et navn, ikke?

  SvarSlet
 7. Hold da op hvor er de flotte.

  Kh. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak : ) Ja, nu er jeg i fuld sving igen efter en dejlig lang ferie fra bogstaverne : )

   Slet