lørdag, juni 08, 2013

Boligreportage - V.I.P.


Jeg har en veninde som har en veninde som.... Jo, altså: Tante Lilla  (hun går rigtig meget i lilla tøj og lilla sko!!) hende plejer jeg at møde når jeg er til fest hos min veninde, som bor rimeligt langt væk fra mig. Så sådan kender jeg altså Marianne. I april var jeg så  henne og besøge Marianne fordi det faktisk var hende som havde bestilt Otto - jeg har besøgt hende før, men dengang havde jeg ingen blog jo.... Så jeg spurgte da lige frisk: Må jeg ikke lige lave en boligreportage her hos dig? Og det måtte jeg sørme godt!!! Faktisk fortalte hun, at Mette Helena fra Retro Villa også har været og skyde en boligreportage hos hende... (jeg går de kendte i bedene ; )) og hun flyttede ikke på noget som helst!! Det forstår jeg godt, for Mariannes hjem er simpelthen så gennemført eventyrligt at man ikke behøver komme og style noget som helst! Jeg siger jer: Det er en oplevelse! Det er et lille dukkehus fyldt med sjove, smukke skønne detaljer overalt!!! Og jeg fik lov at komme overalt!!!

Alle mine billeder er så taget med mobilen - det var jo ret spontant - og jeg må indrømme at jeg nok ikke liiiige har fået taget billeder som viser Mariannes hjem, men mere bare nogle detaljebilleder som viser lidt af hvad hun har i sit hjem!! Men det er jeg nu ret sikker på at Mette Helena til gengæld har fanget - så det må vi spændt vente på at se i et blad en skønne dag! Tip mig lige hvis du ser hendes hjem i et blad lige pludselig!!

PS! Karla er hunden...7 kommentarer:

 1. What colour, fab! I love those shoes! :) x

  SvarSlet
 2. Sikke et dejligt blogindlæg Jette! Det oser af kreativitet, skønne farver og mønstre.
  Hvor er det fint det lille keramik dørskilt. Hvem mon har lavet det? Knus Nanette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ligner sådan et fra Liebe... måske de laver dem på bestilling - jeg kan spørge Marianne : )

   Slet
  2. Jo, skiltet ER fra Liebe : )

   Slet
 3. Sikke et skønt hjem! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en oplevelse at besøge... Så mange skønne detaljer samlet på et sted!
   : )

   Slet
 4. Det ser da helt vildt inspirerende ud :-) sikke en oplevelse, fantastisk at du måtte fotografere. Elsker også hjem med finurlige kroge og sjove detaljer, det er sørme en balance at få det til at se godt ud samtidig med at man har mange ting :-) tænkte på om vi skulle lave en krea dag i juli hvor vi maler og trykker på lærred? Jeg ville så gerne høre lidt mere om hvordan du bruger stof som lærred......

  SvarSlet