onsdag, maj 01, 2013

Flyv fugl flyv...Her er en af mine bitte bitte små tegninger som breder sig ud over alt... fotograferet med mobilen og så en tur gennem Photoshop... Man kan faktisk godt bruge sine små bitte tegninger til noget.. I virkeligheden er fuglen allerhøjst 2 cm bred.... men nu er den blevet til en stor flot skarp fugl ; )

Jeg ærgrer mig tit over at jeg ikke tegner flere af de 'rigtige tegninger' men i stedet en masse små kradserier på huskesedler, boner, bogstavskabeloner og hvad jeg ellers har liggende foran mig! Derfor er jeg så glad for at jeg jo bare kan bruge dem på den her sjove måde ; )


12 kommentarer:

 1. Super flot tegning. Jeg er helt vild med den.
  Den vil være rigtig fin i en ramme på min billedvæg.

  knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må se om jeg kan opgradere den til print ; )
   Om ikke andet kan jeg tage et nyt foto med mit kamera, så opløsningen bliver høj nok!

   Slet
 2. Hvor er den fin! Emmer af frihed og forår :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja så passer den godt til i dag, hvor det rigtigt er blevet forår : )

   Slet
 3. Herlig:-) Vi har uendelige muligheder idag med alle programmerne, dejligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er skønt! Selvom det stjæler vores tid... men hvad, bare vi hygger os, ikk'?
   : )

   Slet
 4. Den er super sej. Jeg kan bedst lide små enkel tegninger, så det skal du ikke være ked af. Jeg gad godt jeg bare kunne tegne sådan ud af fri fantasi, det kan jeg ikke :-P

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina, det er jeg glad for ; ) Du har nok ret, man er tilbøjelig til flere detaljer hvis man går op i størrelse og seriøsitet ; ) Det er vel derfor jeg får lavet mange flere at de små... og når jeg ikke ved om de skal bruges til noget, slapper jeg mere af og så bliver det tit bedst!

   Slet
 5. Sjovt nok så tænker jeg nærmest HVER gang jeg ser noget fra din hånd at jeg elsker din finurlige stil - det ér bare så fint (og så er det jo godt der er "hjælpemidler" til videre leg...jeg ville bare´sådan ønske jeg var blevet ved med at tegne. Engang for længe siden :-) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du bare sød Anne-Mette - tak!! Men der vel ikke for sent at tage op igen...hvis du altså er holdt helt fuldstændig op?? Jeg bruger f.eks. også tegningen når jeg maler billeder.. alt kan mikses jo! : )

   Slet
 6. Jeg nyder din streg hver gang - og ønsker som altid at jeg kunne bare lidt af det. Til gengæld stor nyder jeg gerne, din streg, Jette.

  SvarSlet