onsdag, april 10, 2013

Puden der gik i fisk ; )Lad mig præsentere min pude: 'Som sardiner i en dåse' - stoffet har jeg selv trykt, da jeg var på Kronborg den 12. marts... og til påskeudstillingen havde jeg syet disse puder. Den anden pude har jeg bare malet i hånden... eller hvad man siger. Vi skulle alle levere min. 1 stk. pude til udstillingen, og disse var mine to bud på den  opgave. Oprindeligt havde jeg planer om en pude i papir, med tegnede syninger, knapper mv., men så fik jeg chancen for at trykke en rigtig pude, og derfor blev det sådan her... En anden havde fundet et gammelt maleri i genbrugen og syet en pude af den (faktisk en rund puf) ... hun havde så malet en flok påskelam på den selv, ligesom Asger Jorn der malede videre på gamle malerier for at provokere borgerskabet. Nå men den pude blev altså ret hip! Måske man skulle kigge lidt efter gamle malerier...

23 kommentarer:

 1. Ej altså hvor du kan Jette, den pude er jeg VILD med, altså den med sardinerne på række :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette. Ja den blev faktisk meget sjov og fin ; )

   Slet
 2. Den sardin pude er da helt vidunderlig :) Perfekt her til sommer :)

  SvarSlet
 3. Fiskepuden er for sej - Den synes jeg du skulle sætte i produktion og sælge af...
  Jeg kunne i hvert fald godt leve med en af dem - Dejlig humor, og flot udførelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Spørgsmålet er så bare hvor meget den må koste... ? Det er jo tidskrævende, men selvfølgelig kunne lidt serieproduktion være tidsbesparende.... men selv monteringspuden er specialfremstillet pga det skæve mål... hmmm!

   Slet
 4. Det er jo ingen hemmelighed at jeg er vild med puder, også dine. Farverne er super skarpe. Hvad har du brugt til sardinerne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har brugt neonorange og så kan jeg jo ikke huske hvad den der base man blandede det op i hed... men det er til stof jo! Jeg brugte af Nanettes farver da jeg var hos hende ; ) Men du har selv været der, så måske kan du hjælpe mig?

   Slet
 5. Jeg er vild med dem begge :) !

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da dejligt ; ) Den anden kan så hverken vaskes eller noget...eller kun måske! Det er bare akrylmaling på stof!

   Slet
 6. Aj en fiskepude. Jeg elsker den:-D Og også den anden...uh de godtnok flotte. Men især fiskepuden:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karina - den anden pude er bare akryl på stof, ingen ben i det! Fiskepuden er mere en rigtig pude tror jeg ; ) og den kan jeg jo trykke flere af hvis jeg får lyst ; )

   Slet
 7. SÅ fiiint!! Og jeg elsker farvekombinationen. Må jeg spørge hvilket mærke din (neon)orange er Jette? Jeg har lige bestilt lidt nye farver som forhåbentlig kommer imorgen - AJ hvor jeg glæder mig :-) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne-Mette... det er sådan nogen serigrafifarver fra Spektrum. Man har en lille neonorange og så blndes den op i en base alt efter hvordan den skal arte sig på stoffet... til slut er den fikseret i ovnen! Ellers må du spørge Nanette - hun er eksperten her!!

   Slet
 8. WOW, jeg må tilslutte mig de øvrige - jeg er helt og aldeles VILD med den sardinpude. Simpelthen for cool... Tror du ikke liiiige du bliver nød til at lave et par stk. mere af dem?? Så kender jeg en der hedder MIG der liner op i køen som køber :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Som jeg skrev til Karen Elisabeth længere oppe: Spørgsmålet er så bare hvor meget den må koste... ? Det er jo tidskrævende, men selvfølgelig kunne lidt serieproduktion være tidsbesparende.... men selv monteringspuden er specialfremstillet pga det skæve mål... hmmm!

   Slet
 9. Fiskepuden blev fin Jette! Jeg er også vild med formen på puden.

  Jeg kan stadig se orange fisk på mit trykkebord :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du må snart have mange minder på det bord...
   Der er flere som spørger til farven, men jeg må henvise til din ekspertviden på det felt ; ) Kan jo ikke liiiige huske hvad det hele hed! Men noget tyder på at jeg må have fat i farver til stof, så jeg trykke flere puder ; )

   Slet
 10. - og "som sild i tønne". Virkelig lekkert!

  Ønsker en fortsatt fin lørdagskveld ^^,

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kunne også sy en puf som minder om en tønde og have sild hele vejen rundt : )

   Slet
 11. Hvor er det en cool og lang fiskepude. SEJT.

  SvarSlet