fredag, april 19, 2013

Jeg er her endnu...Jeg har bare haft travlt med andre ting ude i det virkelige liv... altså det andet virkelige liv I ved nok : )

Faktisk har jeg været i Nice... slappet af, hørt radio og set underlige film ; ) 

Jeg tegner jo på alting hele tiden.... mest små lapper. Disse tre tegninger var bagpå en gammel bon, som har ligget her på bordet længe, og så var det at jeg tænkte: De passer da lige til et lille hurtigt indlæg, så folk derude ved at jeg ikke har glemt min blog helt ; )

Jeg glæder mig til snart at vise jer billeder fra Nice og Monaco, men her i weekenden skal jeg på farten igen, så der går nok lige et par dage eller mere...

TAK i øvrigt - for alle jeres søde søde kommentarer til min pude i forrige indlæg... jeg har ikke fået svaret jer endnu, da indlægget udkom alt imens jeg var ude på eventyr! Bliv endelig ved med at kommentere - jeg elsker det - og jeg vender tilbage, det lover jeg ; )


7 kommentarer:

 1. Ih Jette. Tænk at kunne tegne så fint. Skønne skønne er de. God weekend.

  SvarSlet
 2. Det er jeg glad for :)

  SvarSlet
 3. lyder som en travl men dejlig tid. Glæder mig til at høre om din tur til Nice, det er et fantastisk sted!
  Skønne tegninger som fortæller om hverdagen :-)
  Rigtig god weekend......og vi venter da bare til du får tid igen ;-)

  SvarSlet
 4. Sikke nogle fine tegninger - og det lyder skønt med Nice, det er sådan et lækkert sted :)

  SvarSlet
 5. Nice lyder da heller ikke helt ringe :-) heldige dig!!!

  SvarSlet
 6. Tak for jeres søde kommentarer til mine små hurtige skitser.... meget spontane idéer som hurtigt skulle ned på papir! Tror egentlig jeg overvejede dem som illustrtioner på puder af papir, men så fik jeg jo mulighed for at trykke en rigtig pude... synes ellers stadig at papirpuder også kunne være sjove at lave ; )

  SvarSlet