fredag, marts 15, 2013

Stilhed før storm...Jeg ved ikke om jeg nogensinde kommer til at storme jer med indlæg, men jeg indrømmer at her har været mere stille på bloggen end sædvanligt.  Til gengæld er der vist en snestorm på vej... hrmmf!! Jeg har bare haft - og har stadig - travlt i det virkelige liv og sådan er det jo nogen gange... vist for de fleste har jeg bemærket.

Men når jeg er stille, så er I også stille og så må jeg indrømme at jeg savner alle jeres kommentarer. Suk!

Men nu til billederne: Jeg har endnu engang besøgt Nanettes værksted på Kronborg og lavet serigrafi sammen med hende. Vi havde en rigtig hyggelig dag - igen - denne gang meget mere produktiv... og denne gang havde jeg fået mine motiver printet med Nanettes hjælp, da min laserprinter stadig ikke printe. Aaargh! Mønsterne her har jeg tegnet i Illustrator, og det er bare så fedt at se dem på tryk! Jeg må indrømme at jeg bare er så hooked på det her, at jeg bare glæder mig til at trykke endnu mere! Nu forstår jeg virkelig alle jer som skriver om hvor afhængig man kan blive ; )

Jeg trykkede også på et stykke stof, som skal blive en laaang pude, men den må I have tilgode... vi blogges ved lige om snart forhåbentlig ; )


 G O D  W E E K E N D  D E R U D E 22 kommentarer:

 1. jøhh Jette, men vi savner da også dig, suk!

  Det ser såååå spændende ud med det serigrafi, jeg ville virkelig ønske at jeg kunne prøve det også! Flot mønster du har lavet, filigrant og klart. Gad vide hvad du har trykket på?

  Rigtig god weekend...vis ses snart :-)

  SvarSlet
 2. Årh tak : )

  Jeg har trykt på 2 stykker pap. Jeg var heldig at få dem af naboen i værkstedet ved siden af. Dejligt!

  Der må findes et serigrafiværksted i Zürich... det tror jeg på! Så kan du jo prøve at løbe forbi en af dagene ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. ..... ja, men hvis jeg nu boede i København ville jeg helt sikkert have gjort mere i det ;-) Jeg har det præcis som dig hi hi

   Faktisk har jeg undersøgt det for nogen tid siden og der er masser af kurser og endda åbne værksteder hvor man kan komme og benytte deres rammer og div. Så der er ingen undskyldning.......andet end tiden :-)

   Slet
 3. Heldige dig ;O) du har været der igen ;O) Flot tryk.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mona... ja, jeg er lidt heldig! Hvordan går det med dit serigrafiværksted derhjemme??

   Slet
  2. Har påskeferie fra fredag, så går jeg for alvor igang ;O)

   Mona

   Slet
 4. Fine sager :))) jeg er faktisk kommet i gang med illustrator også, det er spændende men jeg kan altså også mærke at jeg tit ikke har en anelse om hvad jeg laver... Høhø... Øve øve øve!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kommer! Når jeg åbner nogle af mine tidlige ting i Illustrator, kan jeg også sidde og grine lidt af mig selv og den måde jeg gjorde det på! Men hvad, så længe vi har det sjovt øver vi os helt automatisk! Og det føles ikke som øve, bare leg... det er det bedste!
   ; )

   Slet
 5. Sådan tror jeg vi fleste har det indimellem, lidt stilhed før stormen (0:
  Super fine tryk du har lavet dig. Har godt læst, at flere er begyndt at bruge illustrator, måske man skulle tjekke det ud.
  Rigtig god weekend til dig(0:

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, illustrator skal du prøve! Det er så godt og sjovt! Man kan lave så meget godt i det program! Men det er en tidsrøver (endnu en) ... så er du advaret ; )

   Slet
 6. Det ser skønt ud Jette :-) dejlige mønstre og tryk du har lavet!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette
   Det var dejligt at prøve det af med de 'rigtige' motiver denne gang!
   : )

   Slet
 7. Endnu en fin ting fra din hånd. Jette det er altid spændende med indlæg fra dig, hellere ikke så tit end slet ikke.
  Kender godt det med kommentarerne. Det er ret hyggeligt. Det synes jeg også.
  Jeg har også ret travlt for tiden, men ser frem til en skøn ferie om en uge, hvor der forhåbentlig bliver plads til at være kreativ. Skal vist snart have gang i symaskinen igen.
  God weekend til dig også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg siger også til mig selv: hellere lidt men godt... så håber man bare at læserne har tålmodighed til at vente... og det tror jeg de har, for hold da op hvor er der mange blogs man kan følge, så man går jo ikke og mangler blogindlæg! Jeg gør ikke hvert fald.. kan dårligt nå at læse alle de indlæg jeg gerne vil : )
   Hav en dejlig ferie ved symaskine søde : )

   Slet
 8. I really love these patterns so delicate! :) x

  SvarSlet
 9. Det ser vildt flot ud Jette, hurra for illustrator og tryk! :) jeg har også travlt i det virkelige liv- men en lille ferie gav blogtid, og kreahygge. Dejligt. Også rigtig go weekend til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg trænger også til ferie snart : )

   Slet
 10. Sikke fine ting du - endnu engang - har lavet Jette!! Jeg tror altså de fleste venter glade og tålmodige... Det er jo "alt det andet" som er ens liv men og det er vigtigt bloggen ikke bliver en stress faktor... Men kender godt det med kommentarerne - det er skønt med dialogen Ikke kun som skulderklap, men dialog og udveksling af ideer mm. Kommentarer gør glad langt ind i maven... Nå... har en bryllupsfest som venter - åh hvor jeg glæder mig! Det er ikke så tit vi er til den slags længere. Ha en dejlig weekend Jette!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha' en dejlig bryllupsfest og tak for din søde kommentar... ja, jeg får da helt dårlig samvittighed over at jeg ikke selv når rundt og kommentere på alle de blogge jeg gerne ville... for jeg ved jo hvor meget jeg selv får ud af alle jeres kommentarer.... jeg må se at komme en runde senere i dag : )

   Slet
 11. Ja, man bliver afhængig af at trykke :-)!!! Hyggeligt at ses Jette. Dine rammer blev super fine. Det bliver også en virkelig tjekket pude med orange neonfarvede fisk, når du får den syet. Vi ses efter påske. Knus Nanette

  SvarSlet
 12. Hvor er et fint det tryk, som i meget fint.
  Jeg vil også lære illustrator :)

  SvarSlet