onsdag, marts 27, 2013

Gæk gæk gæk...I går afleverede jeg billeder til påskeudstilling med Kunstnet Slagelse. Til tre steder i alt... bagefter var jeg helt flad efter intens travlhed. Jeg har ikke engang nået at fotografere noget af det... så I får lidt billeder her hjemme fra mig... de mest påskede og forårsagtige jeg kunne finde i arkivet fra lige for nylig ; )
I morgen kl. 11 er der fernisering på Fæstningen i Korsør. Alle er velkomne, hvis I er på disse kanter ; )
Det kunne være hyggeligt...

NU er det blevet tid til at jeg vil ønske jer god påske... andre opgaver venter i dag... lige nu en plakat jeg er ved at lave til en fin butik... 11 kommentarer:

 1. Skøn skøn gækkebrev mon det udløser et påskeæg, når man gætter, hvem der har lavet det ;O)..... ahh det er vist for let.

  Held og lykke med udstillingen håber der kommer rigtig mange for at se dine fine billeder.
  Jeg har belyst mine rammer, så jeg går i trykker mode i morgen.

  Rigtig god påske her fra det sønderjyske ;O)

  Mona

  SvarSlet
 2. Ville godt nok gerne have været forbi, men det er jo som bekendt ikke lige om hjørnet og så har mine døtre iøvrigt en plan om at skulle til Louisiana imorgen.

  God påske til dig søde Jette.

  SvarSlet
 3. Rigtig god påske Jette. Held og lykke med udstillingen. Knus fra Nanette

  SvarSlet
 4. Rigtig god påske til dig ;O) og held og lykke med udstillingen, håber der kommer mange. Glæder mig til at se billeder derfra, når du får tid. Kh Helle ;O)

  SvarSlet
 5. God påske til dig også, held og lykke med udstillingen,

  SvarSlet
 6. Held og lykke med udstillingen
  samt en god påske til dig.
  Har lagt mig til som fast læser.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 7. Rigtig god påske Jette, spændende med din udstilling :-) håber der kommer mange mennesker.....jeg kunne godt finde på at kigge forbi hvis den er der længere end påsken ud? Har sendt dig en mail vedr. Bogstav, men det kan vi lige skrive nærmere om når du har luft i kalenderen. Mange hilsener Mette

  SvarSlet
 8. God påske - og held og lykke med udstillingen

  SvarSlet
 9. Også rigtig god påske til dig :-) Og al mulig held og lykke med udstillingen, det er spændende! Glæder mig til at se et par billeder derfra.
  Kh Nola
  P.S. Skønt gækkebrev :-)

  SvarSlet
 10. Og god påske til dig Jette. Har tænkt på dig mange gange i løbet af ugen. Jeg havde nemlig en lille stak af de kort du lavede til mig sidste påske gemt af vejen mellem påskesagerne, og har igen i år vakt glæde med en smuk lille påskehilsen her og der :).
  Håber det bliver dejlige udstillinger - og at du får tid til at trække vejret :o)!

  SvarSlet
 11. Tak allesammen for jeres søde kommentarer - udstillingerne gik fint : ) Jeg vil nu lave en lille udstilling ude i mit atelier, som får lov at hænge lidt... i hvert fald indtil det galleri som normalt sælger mine billeder skal have lidt igen... så dem som kommer forbi er er velkomne til at kigge ind ; )

  SvarSlet