tirsdag, oktober 16, 2012

Mere genbrugsguld søges...


Nå man ikke hækler, kan sådan et fund her faktisk godt være guld værd... Jeg har flere gange været heldig at finde skønne hæklede tæpper i gode farver, og lige nu drømmer jeg lidt om et stolesæde hvor jeg kan bruge dem her. Desværre fandt jeg bare kun 10 stk. og den taburet som jeg tænker de skal på har brug for minimum 16 stk. af disse firkanter. Jeg må lige måle efter...

De firkanter jeg har fundet her, måler ca. 10x10 cm. og jeg tror ikke engang at de er hæklet af den samme, så umage er de... Jeg kunne egentlig godt tænke mig at lære at hækle de sidste selv, men på den anden side, så tror jeg ligesom jeg har nok at se til med andre projekter, så derfor kunne jeg godt bruge lidt hjælp!

Så hvis du ligger inde med nogle hæklede rester a la disse, som kunne være supplement til dem her, kunne jeg måske give et  ark labels i bytte for en firkant eller to... se mine labels her... de behøver ikke være perfekte, men farverne må gerne være rigtig fine og glade og i lidt tøsede farver : )



Hvis ikke det lykkes mig at samle nogle flere, kunne jeg selvfølgelig lave en guirlande af dem.... eller bare mens jeg venter på mere guld til min samling....


22 kommentarer:

  1. Jeg skal nok holde øje i diverse genbrugs butikker (0:

    SvarSlet
  2. Skal nok holde øje, ellers gå ned i en Røde kors butik, der sidder masser af nørkler og de er knald dygtige til at hækle, er sikker på de vil hjælpe dig :-)

    Knus Susi

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, du siger noget, jeg har faktisk godt lagt mærke til at de indsamler garn til frivillige strikkere og hæklere...

      Slet
  3. åh de er fine...på et tidspunkt så jeg at der var en på trendsales som solgte dem, altså firkanter man selv kunne samle, for noget med 5 kr. stk., men jeg kan ikke finde hende længere.....

    SvarSlet
  4. Lad mig lige tjekke garnlageret. Kan hurtigt lave 6 stk til dig hvis det er. Har jeg ret i at det er akrylgarn??? Sal det være nogle specielle farver?? Ellers send mig en mail. Mette.olsen1@gmail.com

    SvarSlet
    Svar
    1. Når jeg har målt efter sender jeg en mail... Ang. farver så må de gerne indeholde rød og lyserød men ellers er det ikke så vigtigt tror jeg...

      Slet
  5. Jeg donerer altså også gerne nogle stykker hæklede lapper ... men vil også gerne høre om hvad det er for noget garn ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg bliver vist nød til at få det organiseret lidt, da der er flere som gerne vil hjælpe... men ang. garntype, så tror jeg at dem jeg har et hæklet af lidt af hvert... i en stor pærevælling! Jeg vender tilbage med en mail..

      Slet
  6. Jeg kan desværre ikke hverken hælke eller strikke :(

    SvarSlet
  7. De er meget flotte. Jeg vil gerne hækle nogle til dig i bomuldsgarn. Sig til og send mig evt. en mail, hvis du er interesseret :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg får lige målt osv...og så mailer jeg alle jer som vil hjælpe mig!
      : )

      Slet
  8. Kom og deltag i min Give Away, måske vinder du et retro vattæppe (så behøver du slet ikke hækle) ;-)
    http://gitteluna.blogspot.dk/2012/10/give-away.html

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for tilbuddet - og i lige måde ; )

      Slet
  9. Held og lykke med "jagten". Glæder mig til at se de færdige resultat. En dag må jeg også i gang med at hækle de firkanter, for det gjorde min farmor, og jeg har stadig et af hendes tæpper liggende. God dag til dig Kh Helle ;O)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg lover at vise frem her på bloggen ; )

      Slet
  10. Crocheted bunting! Perfect! Ada :)

    SvarSlet
  11. Hvor er de fine! Det er virkelig lækre farver de er hæklet i. Skal nok holde øjnene åbne for dig, næste gang jeg er på genbrugsjagt.-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak... det er sødt af dig!
      : )

      Slet