søndag, oktober 21, 2012

Det var kattens!Vores genbo havde en hund - så fik de en kat. Katten så vel op til hunden og ville være lige som den... i hvert fald gik katten med, når de gik tur med hunden. En dag gik den med i byen for at låne en film... hunden ventede godt nok udenfor, men katten gik med ind i butikken... den gjorde det et par gange... en dag kom den bare ikke med hjem igen... måske tog den toget til Fyn - det læste jeg nemlig om en kat der gjorde.
Den ene af mine katte, har også luret at der noget ganske særligt og tiltrækkende ved lige netop denne plads herhjemme ved os... enten vil den gerne være lige der hvor der gives rigtig meget opmærksomhed, eller også har den fået lyst til være ligesom mig - altså sidde rigtigt meget ved computeren ; ) Lidt afslørende, men jeg blev altså lige nød til at tage det her billede alligevel. Ikke så mærkeligt at jeg blev inspireret til en lille katteillustration ; )


8 kommentarer:

 1. Perhaps she's just looking for the mouse! Ada :)

  SvarSlet
 2. Hvor er den sød, uhh hvem der kunne tegne som dig ;O)

  Mona

  SvarSlet
 3. Det kan være at din kat kan lide at lege med musen? Hø hø. :-)

  SvarSlet
 4. Det er alltid katten som er sjefen i et hjem. Fantastisk foto og illustrasjon. D

  SvarSlet
 5. Tak for jeres søde kommentarer... ja katten har en meget vigtig rolle her i huset! Og så er han en rigtig hyggekat ham her! Og I har ret; han er faktisk ret vild med mus ; )
  : )

  SvarSlet
 6. Jeg er hunderæd for katte... Meget mystisk og slet ikke noget med dit indlæg at gøre(0:

  SvarSlet
 7. Hihi, ja de har deres egen vilje de katte ;-)

  SvarSlet