torsdag, maj 24, 2012

Forberedelser...

I dag vælger jeg så at vise mit nye sommeratelier frem.... og sommer det er da lige hvad det er. Dagene går med at forberede åbent hus eller "kunstdage i pinsen", som jeg har meldt mig til... godt med en deadline ; ) Derfor har vi haft travlt her på det sidste med at blive færdige med at forvandle "lokum i gården" til et fint atelier til mig, så jeg ikke behøver at stå i kælderen og male, når solen skinner udenfor... Som I kan se er billederne endnu ikke hængt op osv., men lørdag kl. 11 regner jeg med at være så tæt på klar som jeg bliver... dem som kommer denne vej forbi er meget velkomne... jeg iler videre...


I hører fra mig igen på søndag meget sent eller måske mandag morgen, når jeg trækker vinderen af min egen GIVE-AWAY hvor man kan vinde et navn eller ord -  du kan stadig nå at være med et par dage endnu ; )

PS! Jeg har selv vundet en vidunderlig give-away, den vil jeg præsentere for jer i næste uge, når der er faldet lidt ro på her... Jeg er så glad for den : )

Opdatering: Denne fugl har siddet i et par timer ude på verandaen... vi kunne ae den og tage billeder af den uden problemer... men lige før kom katten s** og tog den... ej altså!12 kommentarer:

 1. Ej hvor det fint, tænk sig at kunne sidde der og male....Heldige dig (0:

  SvarSlet
 2. Det bliver lækkert...

  Havde katten ikke taget den, havde I nok ret hurtigt fundet den død alligevel - Den så ikke alt for frisk ud ;0) (Koldt og kynisk - ja, men c'est la vie!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er naturens gang... var ellers ved at indrette et lille intermistisk dyrehospital til den...men lige lidt for sent! ;"(

   Slet
 3. Sikke fint.. :) Min mand skal deltage i noget ala det samme i ugen efter, hos os hedder det bare åbne atelie døre.. Det bliver rigtigt fint.. :)
  Han misunder dig helt sikkert dit fine lille hus der.. :)

  SvarSlet
 4. Wow hvor ser dit atelier bare fint ud.

  SvarSlet
 5. Tænker at det da er ærgeligt at du bor helt i Slagelse! Dit atelier ser smukt,lyst og lækkert ud og jeg er sikker på at dine malerier gør det samme.

  Ærgeligt med den lille fugl, men sådan går det jo...

  SvarSlet
 6. Hvor ser det hyggeligt ud.
  Har føsrt lige fundet din blog og har lige besøgt din lille butik, hvor er dette flotte ting du laver.

  Har lagt et link til din butik ude til højre på min blog, så har jeg og andre den lige ved hånden:-)

  Håber der kommer mange og ser dine smukke sager.

  Ønsker dig og dine en skøn Pinse

  Knus Susi

  SvarSlet
 7. Hvor ser det bare lækkert ud...Tillykke med det... :o)

  SvarSlet
 8. OMG!!!! Total drømmehus hvor er det fedt for dig ;)
  Mette

  SvarSlet
 9. Wauw, Jette, hold k..., det er flot!! Din heldige pamjulefis! Du har helt sikkert fortjent. kærlig hilsen Mette nu med Moda stof på lager

  SvarSlet
 10. Aj Jette. Sikke et vidunderligt atelier:-) Må vi ikke se flere billeder derfra? Hvor ser det skønt og lyst og sommeragtigt ud....aj jeg er lidt misundelig:-) På den gode måde

  SvarSlet
 11. F*********ck, hvor er jeg misundelig! Det er lige præcis sådan vores fremtidige tilbygning ser ud oppe i mit hoved!! Hvordan kunne du vide det? :)

  SvarSlet