tirsdag, april 17, 2012

Rom i små bidder...

Her kommer så lidt af de næsten 700 billeder jeg tog i Rom.
Jeg har jo næsten lige fået nyt kamera, så det skulle rigtig luftes... der var måske nok lige nogen som engang imellem blev lidt trætte af at stå og vente på mig, som hele tiden kom bagud fordi jeg liiige skulle prøve at tage et billede af dit og dat... men nu hvor jeg har fået egen blog er det blevet endnu sjovere at tage billeder.

Her kan man i hvert fald få et lille indtryk af hvad der blandt andet fangede mig på vores tur rundt...
Læg mærke til Trentemøllerplakaten (herover) med italiensk tekst...

Egentlig havde jeg lavet sådan en alt-for-lang billedecollage... "alt-for-lang" fordi jeg blev nødt til at klippe collagen over i to bidder. Ellers kunne jeg ikke få hele billedet vist i oprindelig størrelse. Nogen gange bliver jeg vanvittig over at tingene ikke bliver vist lige sådan som jeg havde tænkt mig... måske er jeg fjollet, men nu havde jeg lige brugt en masse tid på det... fremover laver jeg ikke så store billeder ; )

13 kommentarer:

 1. Hej Jette.
  Hvor ser det bare skønt, herligt, helt fantastisk ud! (Jeg vil også have nyt kamera!!!).
  Kender godt frustrationen over billedstørrelsen. Arbejder normalt i InDesign, og savner selv at have total kontrol med layoutet på bloggen.
  Trentemøllerplakaten er cool. Og jeg er vild med billedet med mennesker foran lyserød mur. Og vespaen, og isen (mums) og ... ja og det hele!

  SvarSlet
 2. Hej Maj
  Det lyder spændende... hvad arbejder du med i InDesign? Jeg troede du lavede noget med journalistik eller var det bare et kursus du skulle på?
  Men det er en trøst at jeg ikke er den eneste som river sig håret over Bloggers uforudsigelighed, når man lægger noget op!
  Jeg laver jo hjemmesider i Dreamweaver - og det er en drøm at arbejde med ; ) ...men det er selvfølgelig stadig irriterende at de forskellige browsere ikke viser designet helt ens.
  : )

  SvarSlet
 3. Hej Maj
  Velkommen til min blog. SKØNT endelig at finde en fra samme by. Jeg synes virkelig at din blog er skøn. Nyder det grafiske udtryk, evner det ikke selv - så jeg kommer helt sikkert forbi din blog igen. Måske vi ses i gadebilledet en dag :-)
  AD

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er hyggeligt... men jeg ved ikke om jeg ville kunne genkende dig på gaden eller omvendt ; ) Jeg holder åbent hus i pinsen... skal nok skrive nærmere om det her på bloggen... du er i hvert fald velkommen : )

   Slet
 4. Skønne billeder.
  Jeg har givet dig en blog award som du kan give videre hvis du har lyst. ;) Du kan evt. se mere på min blog.
  Mange hilsner Julie

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke lige fået med hvad du har skrevet i siden på din blog - men awarden er nu også mest ment som en ros. ;)

   Slet
  2. Tak for Awarden - og tak for din ros - den er jeg glad for : )

   Slet
 5. åh Rom. Elsker den by og har været der 3 gange. SÅ fine billeder du har fanget af den skønne by :)

  SvarSlet
 6. Ja det er en smuk by : )

  SvarSlet
 7. Sikke en lækker collage fra den smukkeste by..:-)
  Kh V

  SvarSlet
 8. Det er en super fin blog du har og dejlige billeder fra Rom! Mange forårshilsner fra Nanette

  SvarSlet