torsdag, april 05, 2012

Rom... & fernisering i nye fjer...
Så er jeg hjemme igen efter en lille uge i dejlig solskin og 22° i Rom... det var koldt at komme hjem! Nu glæder jeg mig til at lege lidt med alle de billeder jeg fik knipset dernede, med mit nye kamera : )Vi var først hjemme natten mellem tirsdag og onsdag og i dag - skærtorsdag, var der fernisering på Fæstningen i  Korsør, hvor jeg udstiller sammen med Kunstnet Slagelse hele påsken. Jeg havde jo lovet mig selv at jeg skulle nå at sy noget af mit nye stof inden påske.... Onsdag blev derfor brugt på at sove længe... pakke lidt ud ... diverse klargøringsopgaver inden ferniseringen i dag, og sidst men ikke mindst: Jeg nåede at få syet mig en dejlig nederdel af mit nye stof, resultatet får I lige her:

Jeg synes den blev helt fin... jeg foretrækker nederdele med læg så den ikke skal pose for meget omkring maven, og syr dem simpelthen på slump, altså læggene, da jeg er en utålmodig sjæl som ikke gider at sidde og måle op og bruge et mønster, derfor er jeg altid lidt nervøs for om det nu går op når jeg er nået rundt... men det lykkedes heldigvis endnu engang! 
Man har vel lov at være heldig ; )

Lidt billeder fra udstillingen følger... lidt senere... 

Rigtig god påske herfra : )

5 kommentarer:

 1. Uhm, hvor lyder en uge i Rom dog fristende i dette kolde danske påskevejr.
  Hvor er nederdelen bare fin. Er vild med neonkanten! Jeg har også lige syet en nederdel med læg på slump her til aften. Eller to faktisk ;).
  Og tak for mailen :)!
  /maj

  SvarSlet
 2. mmh, det lyder både brugbart og berigende med sådan en ferie i rom! jeg glæder mig til at se endnu flere billeder derfra. og hvor er du krea - virkelig pæn nederdel:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak : )
   Hyggeligt at have besøg af dig her hos mig : )

   Slet
 3. Hej :) må jeg spørge hvem du rejser med til Rom altså hvilket fly eller selskab...overvejer en tur dertil :)kram

  SvarSlet
 4. Lejligheden fandt vi hos wimdu.com - flyselskabet er vist krakket siden - det var jo i påsken ; )

  SvarSlet