fredag, juli 04, 2014

Sommerferie & hindbæris... aah!

Så kom sommeren... igen! Og det blev tid til ferie til mig! Meget passende timing : ) Så skal jeg nok have lidt af denne gode hjemmelavede hindbæris... måske i morgen allerede! Den er supernem at lave & klar med det samme. Jeg lavede den for nylig til gæster, hvor den kom i fryseren, men det var ikke ligeså godt, som når den  er helt nylavet, jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg læste et sted at man skal lave isen sødere hvis den skal i fryseren, for noget af sødmen forsvinder når den fryses... mystisk, men sandt!

Nå, her kommer min opskrift, hvis man kan kalde den det:

H I N D B Æ R I S   M E D   L A K R I D S
Blend en pose frosne hindbær - tilsæt fløde - blende blende - smag til med lakridspulver - evt. lidt sødt - spis lige med det samme! 

God Sommer til alle ; )

6 kommentarer:

 1. Mums !!! god ferie fra sønderjylland ;O)

  Mona

  SvarSlet
 2. Skægt, så er det ikke noget jeg bilder mig ind - jeg er også begyndt at søde isen ekstra, fordi jeg synes det mistede smag efter indfrys.

  - Anne

  SvarSlet
 3. Me encantan tus trabajos!

  SvarSlet
 4. Great post! love your blog kizi games

  SvarSlet
 5. I don't even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don't know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you aren't already Cheers!I must admit that this is one great insight. It surely gives a company the opportunity to get in on the ground floor and really take part in creating something special and tailored to their needs....Cccam Server

  SvarSlet
 6. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
  E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
  Ring, Viber og whatsapp +234815542481

  SvarSlet