tirsdag, november 19, 2013

Papirklip....Det er ikke jul endnu, men det nærmer sig.... Det her (gamle) billede har ikke en disse med jul at gøre, men det kunne være dejligt at få tid til at lave lidt papirjuleri i år, tænkte jeg.... og så savnede jeg pludselig at lave at blogindlæg... og fandt et gammelt billede. Jeg savner faktisk at bruge lidt mere tid på bloggen... håber på forbedring i den retning. Jeg må prioritere det! Man skal jo prioritere at gøre de ting man savner, ikk'?

Er I begyndt at jule derude? Ja, undskyld, jeg når ikke så meget omkring i blogland for tiden, måske jeg skulle tage en tur og blive inspireret snart - I plejer jo at være gode til at inspirere mig ; )

8 kommentarer:

 1. Dejligt billede fra dig.
  Jeg er så småt igang med julerier -og ikke for at lave en "se-mig-se-mig", men lagde i søndags en DIY ud på foldede julestjerner... Er selv helt pjattet med dem, så kan måske inspirere dig;-)
  Kh Jonna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet... har været ovre og kigge! Er bestemt inspireret ; )

   Slet
 2. Tjahh - Der er jo gerne en grund til at man ikke kommer så meget rundt, håber det betyder du bare nyder tilværelsen...

  Småjuler lidt, men det er ikke noget der bliver vist frem (endnu)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har vist bare haft travlt med andre ting på det sidste... må se at komme lidt omkring! Og få lavet flere indlæg, det er så hyggeligt med kommentarer jo... glæder mig til at se dine julerier!

   Slet
 3. Det er så fint. Har du set Ferm livings juletræstæppe? Det minder lidt om dine cirkler her. Sad forleden og kiggede på dit julebillede fra sidste år, det med den sort-hvid stribede julestjerne og clementinerne. Det er så fint :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det tæppe har jeg godt kigget på og overvejet.... ja sidste år fik jeg da foldet nogle stjerner, hvor mon de ligger og gemmer sig..?... hmmm...Har forøvrigt sendt dine labels i dag : ) Håber du biver glad for dem!

   Slet
 4. Ja Jette, vi er jo flyttet men det flotte "JUL" jeg købet hos dig sidste år, har allerede fundet en ny plads og er sat op. Det er så flot til vores nye køkken.
  Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle - det glæder mig at høre ; )

   Slet