onsdag, oktober 23, 2013

Bagud i tidsplanen?
Eller er vi bare tidsoptimister alle sammen? Jeg må indrømme at jeg selv er... for jeg tror altid at jeg kan nå meget mere end jeg gør! Desværre er der også ting som jeg ikke får gjort alene af den grund at jeg ikke kan finde ud af det, når der så endelig er tid til at gøre noget andet.... men i virkeligheden er det vel bare noget med at man også behøver pauserne hvor man laver ingenting. Jeg vil bare gerne nå meget mere (flere blogindlæg f.eks.)... kender I det?

Det her billede 'race against time // kapløb med tiden' var et af dem jeg udstillede på udstillingen med skoene... et muntert billede, igen med lidt alvor bag, umiddelbart ikke lige så alvorligt som militærstøvlen, og dog, nogen ofrer også deres liv og helbred pga stress og jag... du kan se en lidt større udgave her....

Min mand mener det er et billede af vores søde naboer... (ikke børnene, men mor og far)  ikke fordi de ræser afsted og er bagud, tværtimod tror jeg.... mere noget med benlængden ; )

9 kommentarer:

 1. Pyh ha, ja.
  Sikke travle ben!

  Og er du sindsyg jeg har travlt! Helt vildt.
  Men mens jeg forsøger at få fodfæste for min virksomhed og mine karrieredrømme glæder jeg mig over at jeg de seneste par år en stor del af tiden har haft travlt med at nyde vores unger. Bage boller. Hente tidligt. Tage på ture. Spille spil. Tegne og tale. Dét er vigtigt at have travlt med!

  SvarSlet
 2. Sådan en var jeg. En tidsoptimist som satte mit live på spil og stadig betaler en høj, helbredsmæssig pris. Nu øver jeg mig i at være tidsrealist. Det er faktisk dejligt. Jeg får stadig lige så mange idéer. Men jeg tror ikke længere at det er vigtigt, om får gjort det hele eller ej. Pauserne er faktisk det eneste, jeg ikke må lade være med :-)

  SvarSlet
 3. Åh ja kender godt følelsen af at være bagud, med alt. Tidsplaner, to do lister, vasketøj, projekter... Men faktisk er jeg også ved at lære at huske pauserne. Time out'en. Slappe af , nyde og samle energi. - Fik nemlig engang påskrevet lektien om at man ikke kan blive ved med at piske en væddeløbshest, den styrter nemlig hvis den ikke kan mere - og så kan du piske nok så meget (på dig selv).

  SvarSlet
 4. Ja det er mærkeligt som man presser sig selv på den måde. Jeg har lært det på den hårde måde. En depression lærte mig at tage tingene mere som det kommer. Det vi ikke når idag, når vi måske en anden dag. Ja det kan godt være det roder lidt og vasketøjsbunken voksen - og hva så.... Hvis jeg har brug for at lave ingenting så er det vigtigere :-)

  SvarSlet
 5. Jeg ville ønske jeg kunne sige at jeg ikke aner hvad I taler om, men desværre har jeg været der selv.... og det er ikke noget man bare lægger bag sig, det sætter varige spor, som I selv er inde på. Det nemt nok at droppe oprydningen og rengøringen når det sander til, det går jo kun ud over de hjemlige fronter, men det man har lovet andre er en anden ting ; ) Derfor føler jeg mig stadig som en uhelbredelig tidsoptimist ; ) ....eget firma er både godt og skidt, når man har den brist!!
  : )

  SvarSlet
 6. Om jeg kender det - jeg synes altid jeg har noget jeg rigtig gerne vil, men aldrig når, fordi arbejdet tar al min tid :). Jeg ville gerne være mere kreativ bag symaskinen, læse flere bøger, dyrke mere motion… Men måske gør det også at jeg så virkelig nyder de tidspunkter hvor jeg har tid til at gøre det jeg længes efter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er bare aldrig tid nok!! Mærkeligt ; )

   Slet
 7. jeg er god til at planlægge min tid, - men det er oftest at jeg fordyber mig i noget og dermed bliver opslugt af det...jeg tror mere det er planlægningen som er jeg er alt for optimistisk med, - giver det mening?
  eksempel: jeg skal møde på arbejde kl.10 og står derfor op kl.7 ca. - og tænker at jeg da både kan nå at gøre mig lækker, ordne lækker sund madpakke....og bum; ikke meget mere...jo jo, bevares....se morgen-tv, rydde lidt op, skrive tilbage på sms'er....men det dersens rengøring, indkøb m.m., det bliver ikke gjort.....

  men hvad jeg har travlt med....hmmmm tja....alt og ingenting vel?!
  Jeg kan ikke lade være med at tænke over "ordsproget":
  LIFE IS WHAT HAPPENS WHEN YOU'RE BUSY MAKING OTHER PLANS!

  God weekend, - og husk nu tiden (for på søndag er det jo en anden tid vi kører med...!)

  // Rikke //

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil mene at du er en ægte tidsoptimist... tror at der er tid til en hel masse!
   Jeg synes selv jeg laver meget realistiske to-do-lister, men alligevel ender jeg tit med at bruge weekenden som tidsbuffer for det jeg alligevel ikke nåede i løbet af ugen.... og jeg troede egnetlig at jeg ville være færdig med det hele torsdag kl. 12.... tit er det selvfølgelig pga uforudsete opgaver, og sådan er det vel bare at være selvstændig og ikke god til at sige nej ; )
   Ja, på søndag må vi da få en time i overskud ; )
   : )
   PS! Godt ordsprog - måske planlægger vi bare for meget - hvis vi ikke planlægger, kan vi ikke ærgre os over det vi ikke nåede!

   Slet