torsdag, september 05, 2013

Alle går rundt og forelsker sig...

Lige for tiden laver jeg en masse hemmelige ting : ) Indbydelser til bryllupper, barnedåb, fødselsdage mv... Bordkort og andet sjov til flere fester... men jeg kan jo ikke rigtigt vise det frem her på bloggen, før folk er inviteret eller festen er holdt, for så er det jo ikke sjovt mere...

Men som det ses er der nogen som er blevet gift for nylig og i den anledning blev der bestilt et hjerte til æresporten... Hjertet har jeg skåret og derefter malet creme og teksten har jeg malet på i hånden. Tidligere har jeg lavet hjerter a la dette, bare med udskåret tekst, men denne her løsning er altså også en fin måde at gøre det på... og billigere ; ) 

Jeg hængte skiltet op i min have og tog et billede af det inden det blev sendt af sted, så det er hvad jeg kan vise jer af alle de hemmelighedsfulde ting jeg går og sysler med her for tiden ; )


6 kommentarer:

 1. Det lyder som skønne opgaver fuld af kærlighed og karma ♥.
  Smukt skilt :-).

  SvarSlet
 2. Ihh hvor fint, hvor må det være skønt med sådanne opgaver. Sikke en smuk håndskrift :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak... godt nok plejer jeg at få ros for min håndskrift, men det her en færdig skrifttype, som jeg så har tegnet op, for at kunne sende et udkast til kunden, så vi var enige om hvordan resultatet skulle blive ; ) Så det er altså ikke helt min egen håndskrift! : )

   Slet
 3. Dejlig opgave :)
  Fint resultat, glæder mig til at se resten af hemmeligheden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må vise lidt hen ad vejen... ja det er sjove opgaver jeg får, dejligt : )

   Slet