onsdag, marts 14, 2012

Mens jeg venter...

Jeg venter stadig på mit nye kamera... nu må der snart ske noget... Jeg er utålmodig ; )
Jeg skal jo have ting her på min nye blog som jeg gerne vil vedligeholde, så der er noget at komme og kigge efter. Bl. a. er jeg ved at forberede en lille give-away til mine faste læsere - ikke fordi jeg har så mange jo, men jeg varslede en give-away for lidt siden, tænkte vist ikke lige på. hvor få der er tilmeldt her...men det man lover det skal man overholde.
Det bliver en lille ting... og den kommer på inden ugen er omme! Jeg skal bare lige tage lidt billeder mm. - hvis kameraet kommer i denne uge - så er jeg klar. Jeg tænker at med 12 læsere er den passende, og jeg håber meget at I kan li' den og vil have lodder...

Billederne er taget her hjemme hos mig selv og bogstaverne er noget af det jeg sådan ellers går og bruger tid på...

: )

4 kommentarer:

 1. Jeg prøver lige at teste denne kommentar om jeg kan hehe..

  Men hvor jeg dog elsker di gule radio maleri.. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Joan
   Fedt at se dig som fast læser her hos mig! Jeg nyder at følge med hos dig.... det er ltid spændende at se hvad du har lavet. Elsker dine Joan-sprælle-piger!
   Tak fordi du kan li' min radio - overvejer om jeg skulle udlodde et print af den på et tidspunkt, da jeg har fået ros fra flere sider for netop denne. Men det bliver først når jeg forhåbentlig har lidt flere læsere...
   Din besked gik i hvert fald igennem her hos mig!
   : )

   Slet
 2. Hvor er det genialt med billederne næsten ned til gulvet, spejlet, blomsten ved siden af og det store "K". Jeg har manglet idéer til, hvordan jeg skulle få et spejl op i vores lange gang - det har jeg nu fået inspiration til - tak for det (-: Og så lige til sidst: dejlig blog (-: - jeg kommer igen.

  SvarSlet
 3. Tak : ) Jeg er da kun glad for at jeg kan være til inspiration ; )
  Og du er altid velkommen til at kigge ind her!
  : )

  SvarSlet