søndag, februar 24, 2013

Søndags-stilleben...


Det stille søndagsliv... men hvem optager sofaen? Alle former for kæledyr ligger på ryggen... de forstår hvordan man holder søndag! Mmmmm...


fredag, februar 22, 2013

Sådan hænger du dit navn op...


Jeg bliver tit spurgt hvordan man hænger navneskiltene op. Som det ses her, skal der ikke mere end et søm eller (som regel) to til. Nu er navnet her jo ikke mit, så jeg brugte bare et søm som allerede var slået i væggen. Hvis det var mit, ville jeg bruge en lille stift eller dykker istedet... det er mindre synligt. Billedet er så også taget for at jeg kunne vise hvordan man f.eks. kan hænge navnskiltet op... altså i en vinkel, hvor man tydeligt ser sømmet ; )  Det er nok ikke så tit at balancepunktet sidder så ét søm er nok, men med to små stifter skulle det nemt være klaret... så du skal altså bare udnytte de buer og huller navnet har.... og det samme kan bruges til de fleste bogstaver faktisk. Så slipper man for at ødelægge bagsiden, hvis bogstaverne senere skal stå frit.... det var bare lige det jeg ville sige ; )


torsdag, februar 21, 2013

Jeg gjorde det...


...altså tog af sted og mødte to andre bloggere live! Med sommerfugle i maven kørte jeg op til Kronborg en kold februarlørdag, for et par uger siden allerede. Ingen af os havde mødt hinanden før, så der var meget som skulle vendes og drejes, med det resultat at vi nærmest snakkede dagen væk. Det skulle til, vi skulle jo lige lære hinanden lidt at kende. Derfor var jeg den eneste som nåede at trykke lidt serigrafi... mest fordi jeg var den mest uerfarne og ikke har adgang til ellers.... endnu! Har vist ikke trykket siden jeg gik på skolen i Kolding, så det skulle lige genopfriskes! Jeg forsøgte at komme velforberedt, men min laserprinter svigtede mig, så jeg havde ingen transparenter, kun en kasse blanke.... I stedet tegnede jeg med en sprittush direkte på en transparent og dagen var reddet! Snart skal jeg op og trykke igen og jeg glæder mig endnu mere denne gang! Har en masse idéer til ting jeg kunne tænke mig at trykke! Prøv det!! Alle kan være med, og Nanette holder små kurser for interesserede!

Jeg fik ikke rigtigt fotograferet denne dag, derfor har jeg lånt lidt billeder af Mette og Nanette, som først fik kameraerne i gang, da jeg skulle trykke... Sådan kan det gå, når man snik-snakker hele dagen ; )




torsdag, februar 14, 2013

Et lidt anderledes indlæg...



Valentines day er jo amerikansk så hvorfor ikke vise et billede fra "over there"... vi holder/fejrer ikke Valentines her hjemme hos os... men i dagens anledning får I alligevel det her billede ; ) ...og så er det jo BOGSTAVER - så måske passer indlægget alligevel meget godt til mig og min blog ; )

Og selvfølgelig: Happy Valentines til alle jer der benytter lejligheden til ekstra chokolade, ekstra blomster, ekstra        ♥   . . .



tirsdag, februar 12, 2013

I aften...



Vi havde billetter til i søndags, men da min datter opdagede at der blev en ekstrakoncert med ekstra snak og overraskelser, måtte vi af sted til denne her i stedet. Tina kan jo sælge en hel sal på 2 minutter, så man skal bare være hurtig... og det var vi, skal sidde på anden række i Glassalen i Tivoli i aften : )


mandag, februar 11, 2013

Vindere af den lille hurtige...



Klokken blev lige lidt mere end 22, men her er resultatet: 

Ikke nok med at denne lille gaveleg kun løb over 2 dage - den var også lynhurtig at udtrække takket være nummereringen på kommentarerne. Lige så hurtigt er det at tjekke indlægget og se i kommentarerne hvem der har vundet - nemlig kommentar/lod nr. 4 og kommentar/lod nr. 8 : )

Jeg er blevet spurgt, hvordan jeg har fået numre på mine kommentarer. Jeg har lige nu fundet en blog som har en vejledning lige her - virkelig nyttigt i forbindelse med give aways - specielt hvis der er rigtig mange lodder. Jeg havde nok klaret at tælle denne op, men nu er det afprøvet ; )


søndag, februar 10, 2013

Kom og vind en lille kat...


Jeg har tegnede denne kat (på computeren altså..) sidste år til fastelavn, men dengang havde jeg ingen blog, det har jeg nu og i år kan du vinde den...

1 kommentar giver 1 lod. Læg en kommentar hvis du ønsker dig en kat - læg en ny kommentar hvis du er fast læser - læg en ny kommentar hvis du deler... Skriv hvad du gør hver gang!  Du kan få et nyt lod for hver gang du deler, bare du skriver en kommentar hver gang ; )

Kommentarerne er nummererede og på den måde får lodderne et nummer, som jeg kan bruge når jeg skal trække en vinder : ) Det hele kører kun i 2 dage : søndag + mandag - mandag aften kl. 22 trækker jeg en vinder og katten bliver sendt hurtigst muligt herefter....

HELD & LYKKE FRA MIG TIL DIG

Der er print på begge sider - printet er lysægte og vandfast - og eget design ©


lørdag, februar 09, 2013

Lidt tøseting...



Det sidste stykke tid har jeg haft fornøjelsen af, at lave disse dejlige tøseting..
Bogstaverne til en baby der ventes og vimplerne til en barnedåb, som bl. a. bordpynt bestående af små vimpler til at putte i potteplanterne på bordet og i festkagen. De store vimpler til at hænge over gavebordet og senere på børneværelset... Lav dem selv eller spørg mig hvis du kunne bruge noget a la det her ; ) Farverne er valgfri og mønstrene til papiret har jeg selv tegnet. Printet er lysægte og vandfast.


fredag, februar 08, 2013

Kan du gætte hvem jeg er?



Klokken slår, tiden går. I går blev denne mus 17 år... og så var det jeg tænkte: Nu er det næsten fastelavn, så hvorfor ikke lægge en lille udklædningsidé på bloggen ; )
Det eneste man skal bruge er to ører - her syet i plysstof - som nemt monteres hvis barnet har frikadeller-ved-ørerne-frisure... en snor op af benene og så ellers gymnastiktøj, som jeg forestiller mig de fleste ligger inde med.... og en sløjfe selvfølgelig!
Ja, kostumet er nok mest til indendørsaktiviteter og som I kan se er det ikke fra februar, men mine børn har altid brugt deres udklædningstøj året rundt. Derfor har det aldrig været spild at gøre lidt ud af det... og denne unge dame elsker stadig tøj og makeup, kan jeg afsløre ; )